Izpostavljamo

Vabljeni na 20-letnico podeželskih žena Ivanjščice

Ivančna Gorica, 11.05.2016


Članice Društva podeželskih žena Ivanjščice iz Ivančne Gorice vabijo vse ljudi dobre volje, da se jim pridružite v soboto, 14. 5. 2016, od 8.00 do 12.00 ure, ko bodo v sklopu ivanške tržnice praznovale 20-letnico njihovega aktivnega delovanja.
V sklopu praznovanja pripravljajo razstavo, pokušino peciva, razne delavnice za mlade in starejše, (prikaz klekljanja, vezenja, izdelovanja cvetja iz različnih materialov). Vsak obiskovalec bo prejel tudi simpatično darilo. Pekle bodo ivanški »šmorn«, na katerega ste še posebej vabljeni. Manjkala pa ne bo niti rojstnodnevna torta.

V sliki in besedi boste obiskovalci podoživeli 20-letno delovanje ter uživali v kulturnem programu, med drugim tudi v ubranem petju Stiškega kvarteta, solistke Maje, citrarke Ane ter mladih harmonikašev.

V sodelovanju s Krajevno organizacijo Rdečega križa Ivančna Gorica bo ob tej priložnosti potekalo zbiranje hrane, z daljšo dobo uporabe, za socialno ogrožene. Izvajali bodo tudi meritve krvnega sladkorja in tlaka ter praktično prikazali, kako ravnati pri nudenju prve pomoči in oživljanju sočloveka.

Prireditev bo v vsakem vremenu.

Prisrčno vabljeni!

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki