Izpostavljamo

Zelo uspešna predstavitev destinacije Prijetno domače na največjem svetovnem avtodomarskem sejmu v Düseldorfu

Ivančna Gorica, 17.09.2015


Caravansalon 2015 je zaključen. Rekorden sejem, rekordnih številk! Več kot 200.000 obiskovalcev, od katerih jih je več kot 70.000 prenočevalo na največjem postajališču za avtodome ob sejmišču, so številke, ki so presegle vsa pričakovanja. 590 razstavljavcev iz 29 držav je bilo prisotnih na sejmu, med njimi tudi ekipa podjetja Mein Platz s stojnico v hali 7, na kateri so se predstavljala tudi štiri avtodom postajališča iz občine Ivančna Gorica.
Iz Občine Ivančna Gorica so se pod pokroviteljstvom Zavoda Prijetno domače in Občinske turistične zveze Ivančna Gorica predstavila 4 postajališča za avtodome: Kmetija Čož, Mestno kopališče Višnja Gora, Turistična kmetija Grofija in Turistična vas Pristava. Predstavitev na sejmu je organizirala ekipa podjetja Tourtech – Iztok Skubic s.p, tudi iz občine Ivančna Gorica.
Že po dveh dneh sejma je bilo jasno, da je povpraševanje in zanimanje strank za počitniške destinacije z ustreznimi postajališči za avtodome in kamp prikolice, v zadnjih letih naraslo. Predvsem Slovenija je pod okriljem podjetja Mein Platz dobro izkoristila priložnost, da svoja obstoječa postajališča za avtodome ponudi obiskovalcem sejma. Uspeh sejma nedvomno kaže, da se naraščajoči trend potovanj z avtodomi ni porušil, da še vedno raste in ponuja priložnosti počitniškim destinacijam, postajališčem za avtodome in modernim avtokampom. Posebna zahvala gre ekipi na razstavnem prostoru, ki je poskrbela za odmevno prezentacijo in med drugim obiskovalcem razdelila kar 25 tisoč katalogov s posebnimi prilogami. Ponudba iz naše občine, predstavljena na razstavnem prostoru, se je lepo skladala s sloganom podjetja »Postajališča za dobro počutje«, kar je nenazadnje tudi želja popotnikov z avtodomi, ki s svojimi vozili potujejo po slovenskih cestah.
Iskreno pohvalo sejemski ekipi za nadvse uspešno promocijo na tem mestu izrekata tudi Zavod prijetno domače in Občinska turistična zveza Ivančna Gorica. Predstavitev destinacije Prijetno domače – občina Ivančna Gorica je obiskovalcem sejma nedvomno dala jasno vedeti, da imamo tudi pri nas postajališča za dobro počutje sodobnih popotnikov z avtodomi. Nadejamo se, da bo uspešen nastop naših razstavljavcev na sejmu v Düsseldorfu izboljšal njihovo prepoznavnost in mogoče opogumil še koga, da izkoristi to nadvse dinamično tržno nišo v turističnem gospodarstvu.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki