Izpostavljamo

Vabilo na delavnice LAS STIK

Ivančna Gorica, 16.09.2015


Konec julija je bila ustanovljena Lokalna akcijska skupina Suhe krajine, Temenice in Krke (LAS STIK). To je pogodbeno partnerstvo javnih in zasebnih subjektov na območju občin Dolenjske Toplice, Ivančna Gorica, Trebnje in Žužemberk in je namenjeno povezovanju, tesnejšemu sodelovanju med občinami ter spodbujanju celovitega in uravnoteženega razvoja na območju vseh štirih občin po pristopu »od spodaj navzgor«.
Da bi zagotovili kakovosten in učinkovit razvoj lokalnega okolja v obdobju do 2020, smo pričeli v skladu s smernicami MGRT s pripravo Strategije lokalnega razvoja LAS STIK.

Obveščamo vas, da je delavnica za LAS STIK v Ivančni Gorici v četrtek, 17. 9. 2015, ob 17. uri v sejni sobi Občine Ivančna Gorica, Sokolska ulica 5, Ivančna Gorica. Zaradi lažje organizacije, vas naprošamo, da udeležbo na delavnici predhodno potrdite na telefonsko številko 07/ 34 82 100 ali na 041 567 772.

Vsebina delavnic:
  • Pristop LEADER/CLLD v programskem obdobju 2014-2020
  • Zbiranje projektnih predlogov za vključitev v Strategijo lokalnega razvoja LAS STIK.
Urnik predvidenih delavnic si lahko ogledate na spodnji povezavi.
pdfVabilo na delavnice (.pdf 252KB)
docProjektni obrazec LAS STIK (.doc 1.1MB)


To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki