Mladinska selekcija NK Ivančna Gorica osvojila mednarodni turnir v Nemčiji

Ivančna Gorica, 13.08.2015


Mladinska selekcija NK Ivančna Gorica se je v soboto, 8. avgusta udeležila mednarodnega nogometnega turnir v Nemčiji, kjer so tekmovala moštva iz Slovenije, Poljske in Nemčije. Slovenske barve so zastopali mladinci NK Ivančna Gorica, ki so se na turnirju pomerili z moštvi JFG Aischtal, JFG Regnitzgrund, JFG Rauhe Ebrach Frensdorf, JFG Leitenbachtal in LZS Lesnica iz Poljske.
Naši fantje so očitno turnir vzeli zelo resno in brez izgubljene točke osvojili mednarodni turnir v Hirschaid-Röbersdorfu. V prvi tekmi na turnirju je naša ekipa premagala JFK Aischtzulal z retatom 2:1, v polfinalu pa so naši fantje dokaj gladko in brez težav odpravili JFK Regnitzgrund z rezultatom 2:0. V finalu je naše nogometaše zopet čakala nemška ekipa, ki je bila fizično izredno močna, vendar se naši fantje vrstnikov iz Nemčije niso ustrašili in zasluženo z zmago odpravili tudi JFK Leitenbachtal z rezultatom 2:1.
Skupinsko fotografiranje s županom pobratene občine Hirschaid Klausom Homannom
Iz ekipe NK Ivančna Gorica sta bila izbrana tudi najboljši igralec turnirja Nal Strajnar in najboljši strelec turnirja Emanuel Šabić. Ivanške barve so v Nemčiji zastopali: Tomaž Verbič - vratar, Matej Keserica, Žan Peklaj, Dejan Klemenčič, Jan Alukić, Žan Lavriha, Žiga Kotar, Uroš Zajc, kapetan ekipe Emanuel Šabić in Nal Strajnar. Naša ekipa, ki je v domovino prinesla tudi prehodni pokal turnirja, se je v Slovenijo vrnila v nedeljo 9. avgusta v poznih popoldanskih urah.

Za konec pa lahko trinajst članski delegaciji, ki je več kot uspešno zastopala Slovenske barve v Nemčiji samo čestitamo in jim želimo srečno na njihovi športni poti.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki