Preizkusi svoje zmogljivosti in pridi na AviraTek 2015 v Šentvid pri Stični

Ivančna Gorica, 10.08.2015


Prostovoljno gasilsko društvo Šentvid pri Stični za vse ljubitelje rekreacije, željnih novih dogodivščin in doživetij tudi letos organizira tek z ovirami po okoliških poljskih in gozdnih poteh. Vabljeni na AviraTek 2015, ki bo 3. oktobra 2015 s startom ob 10. uri v Šentvidu pri Stični.
AviraTek je dolenjski tek s premagovanjem najrazličnejših ovir na območju Šentvida pri Stični in bližnjih vasi, na katerem bo tekmovalec lahko preizkusil svojo vzdržljivost, telesno moč, in doživel pravo akcijo in avanturo. Sodelovati bo mogoče kot posameznik ali kot ekipa treh članov - trojka. Po okoliških poljskih in gozdnih poteh, kjer bo potrebno preteči osem kilometrov dolgo progo, bodo tekmovalce pričakale najrazličnejše ovire. Ovire bodo organizatorji postavili iz naravnega materiala kot so bale slame, lesena piramida, hlodi, itd.

Kako lahko sodeluješ?

Organizatorji prijave že sprejemajo, prijava pa je možna preko prijavnega obrazca.

Sodelovati je mogoče kot posameznik ali kot ekipa treh in več članov. V obeh primerih sta dve kategoriji: ženske in moški. Mešane ekipe sodijo v kategorijo moških ekip.

Prijavijo se lahko polnoletne osebe, oz. tudi mlajši od 18 let in starejši od 15 let z dovoljenjem staršev ali skrbnikov. Startnina znaša:
- 15 EUR za plačilo do 31. avgusta
- 20 EUR za plačilo od 1. septembra do 16. septembra
- 25 EUR za plačilo od 17. septembra do 30. septembra
- 30 EUR od 1. oktobra naprej in na dan prireditve
Vsak udeleženec dobi AviraTek majico, topel obrok in pijačo ter posebno priznanje.
Za preoblačenje bo prostor v ogrevanem šotoru.

Več o pripravah na AviraTek 2015 lahko spremljate na uradni spletni strani www.aviratek.si.

Video AviraTek 2015

 To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki