Vabljeni na tradicionalni Anin sejem v Višnji Gori

Ivančna Gorica, 24.07.2015


V nedeljo, 26. julija bo v Višnji Gori potekal že tradicionalni 18. Anin sejem. Pred cerkvijo sv. Ane bo po obeh mašah, ki bosta ob 8. in 10. uri, zanimivo dogajanje, vredno ogleda in nakupa.
Poleg sejmarjev se bodo predstavili konjeniki in konjske vprege, še posebna paša za oči pa bodo starodobni avtomobili in motorji. Pri cerkvi in kasneje na prireditvenem prostoru pri vodnjaku se bo odvijal kulturni program v izvedbi uveljavljenih domačih. Na voljo bo tudi animacijski program za otroke.

V okviru Aninega sejma vabljeni tudi danes, 24. julija 2015, ob 20. uri v Mestno hišo na otvoritev razstave slikarskih del Anite Parlov ter pevski nastop Marka Vozlja in otroškega pevskega zbora iz Višnje Gore.

Dogajanje se bo nadaljevalo tudi jutri v soboto, 25. julija 2015 ob 20. uri na Mestnem trgu z nastopom mehiške glasbene skupine »MARIACHI FIESTA EN JALISCO« in druženjem pozno v noč.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki