Izpostavljamo

Svečanost ob dnevu samostojnosti in enotnosti s podelitvijo priznanj športnikom Občine Ivančna Gorica za leto 2014

Ivančna Gorica, 27.12.2014


Včeraj je v športni dvorani OŠ Stična v organizaciji Občine Ivančna Gorica in Zveze športnih organizacij Ivančna Gorica v sodelovanju z Zavodom Prijetno domače, JSKD OI Ivančna Gorica in ZKD Ivančna Gorica, potekala svečanost ob dnevu samostojnosti in enotnosti s podelitvijo priznanj športnikom Občine Ivančna Gorica za leto 2014. Slavnostni govornik na proslavi je bil župan Dušan Strnad.
Na letošnji svečanosti smo dobili tudi športnike, športnice, ekipe in zaslužne športne delavce občine v letu 2014. Prestižni naslov v članski kategoriji sta osvojila karateist Žan Dežman (Karate klub Ivančna Gorica) in taekwondoistka Renata Mavrič (Taekwondo klub Kang), najboljše ekipe pa so postale strelska ekipa starejših dečkov OŠ Ferda Vesela Šentvid pri Stični v kategoriji šolska ekipa, članska ekipa RK SVIŠ Ivančna Gorica v kategoriji klubska ekipa in ekipa AMD Šentvid pri Stični v kategoriji ekip v individualnih športih. Ob 10-letnici delovanja je jubilejno priznanje prejel Taekwondo klub Kang, športnik občine Ivančna Gorica za leto 2014 po izboru bralcev Klasja pa je postal rokometaš SVIŠ-a Simon Stopar.

Športniki občine Ivančna Gorica za leto 2014 so postali še: Tija Dobrić (Taekwondo klub Kang) v kategoriji mlajše deklice, Gašper Polajžar (MK Fire Group) v kategoriji mlajši dečki, Ela Tekavec (OŠ Stična) v kategoriji starejše deklice, Jan Pancar (AMD Šentvid pri Stični) v kategoriji starejši dečki, Luka Kutnar (ŠD Kegeljček) v kategoriji mladinci in Anton Borštnar (SD Jože Kovačič Šentvid pri Stični). Priznanje za zaslužnega športnega delavca pa so prejeli Janez Čebular (PD Polž), Vlasta Polak (RK SVIŠ Ivančna Gorica) in Anton Zupančič (AMD Šentvid pri Stični).

Bogat kulturni program so oblikovali: Mešani pevski zbor Ambrus, Otroška folklorna skupina Vidovo, plesni pari Srednje šole Josipa Jurčiča, sopranistka Jerica Steklasa in Combo zasedba Big banda Grosuplje. V programu je sodeloval tudi poseben gost, slovenska nogometna legenda Brane Oblak. Ob zaključku svečanosti pa je sledila atraktivna točka imenovana Taekwondoo in Street workout show.
Po podelitvi priznanj je sledila še dobrodelna rokometna tekma »ROKOMETNO SRCE«, na kateri so se revijalno pomerili zdajšnji in nekdanji člani RK SVIŠ Ivančna Gorica ter tudi ekipa veteranov RK SVIŠ. Prostovoljni prispevki, ki so se zbirali skozi celoten večer so bili namenjeni socialno šibki družini v občini Ivančna Gorica.

Fotogalerija >>To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki