Izpostavljamo

Ledeno kraljestvo v izvedbi Plesne šole Guapa

Ivančna Gorica, 24.12.2014


V nedeljo se je v dvorani OŠ Stična pod taktirko plesne šole Guapa odvil pravi plesni spektakel z naslovom Ledeno kraljestvo. V 40 minutni plesni predstavi so si gledalci ogledali 19 plesnih točk, ki so jih izvajali Guapa plesalci, stari od 3 do 20 let.
Rdeča nit plesne predstave je bila zgodba iz trenutno najbolj priljubljene celovečerne risanke Ledeno kraljestvo. Na odru smo lahko poleg ogromnega števila plesalcev (kar 270 jih šteje plesna šola Guapa v tem letu) videli tudi zelo prikupne mlade in nadarjene igralke, ki so izjemno dobro in pogumno odigrale svoje vloge pred približno šestoglavo množico. Naj jih izpostavimo: Zala Vozelj in Tonja Smole v vlogi Elze, Anika Sreš, Alina Klajnčar in Špela Lampret v vlogi Ane, Iza Sekirnik v vlogi Olafa, Patricija Motnikar v vlogi očeta in Lina Lamovšek v vlogi Hansa. V plesni predstavi smo lahko slišali glasbo iz risanke, popularno pesem iz zadnjega svetovnega prvenstva v nogometu in pa hkrati nepogrešljivo skladbo iz ene najbolj znanih baletnih zgodb Labodje jezero, kar pomeni, da je bilo lahko videti tako poskočne in udarne hip hop plesne točke, kot tudi čarobne baletne točke. Zraven pa so najmlajši plesalci poskrbeli za prikupno in pravljično vzdušje z otroškim plesom na zimske skladbe.
Predstavo si je ogledalo zelo veliko število obiskovalcev, med njimi tudi podžupan Tomaž Smole, ki je za ogled dogodka imel več razlogov, nenazadnje je njegova hčerka Tonja Smole plesala glavno vlogo Elze.
Za konec pa je čarobno vzdušje pričaral še Božiček, ki je vse razveselil s svojim obiskom in skromno obdaritvijo.
.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki