Izpostavljamo

Božično novoletni sejem na tržnici v Ivančni Gorici

Ivančna Gorica, 17.12.2014


V soboto, 20. decembra 2014, bo med 8. in 12. uro na tržnici v Ivančni Gorici, potekala tematska tržnica - Božično novoletni sejem. Na stojnicah boste obiskovalci lahko nakupili raznovrstno zelenjavo in sadje, mesne in mlečne izdelke, med in medene izdelke, zelišča, rokodelske in druge izdelke, primerne za praznična darila.
Tudi na tokratni tržnici bomo dobrodelni, saj bodo gasilci Gasilskega društva Višnja Gora zbirali sredstva za Lindo Mandelj, Krajevna organizacija RK Ivančna Gorica pa bo na stojnici sprejemala hrano, higienske pripomočke, sladkarije za otroke in ostale stvari, ki so nove in bi bile primerne za darila.

Otroci ne pozabite, da nas bo po 10. uri pozdravil in obdaril Božiček, za zabaven program pa bodo poskrbeli učenci Glasbene šole Grosuplje – podružnica Ivančna Gorica, Ženski pevski zbor Kulturnega društva Harmonija in Ansambel Mežik.

Ponudba na tržnici bo na voljo vse do 12. ure, zato se nam pridružite!

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki