Izpostavljamo

90 let Ane Kostelec iz Gabrja pri Stični

Ivančna Gorica, 16.12.2014


Včeraj je župan Dušan Strnad v Gabrju pri Stični obiskal občanko Ano Kostelec, ki je praznovala okrogli jubilej 90 let. Ob tej priložnosti ji je zaželel še veliko zdravja in zadovoljstva.

Slavljenka Ana se je rodila 15. decembra davnega leta 1924, v štiričlanski družini očetu Alojzu in mami Ani Medved. Svoje otroštvo je preživljala doma in na sosednjih kmetijah, kjer je opravljala raznovrstna kmečka in gospodinjska opravila. Leta 1946 se je zaposlila na takratni občini v Stični, kasneje je delala v Ivančni Gorici, nato pa do upokojitve v Grosuplju. Leta 1954 se je poročila s Petrom Kostelcem iz Šentruperta. Rodila se jima je hčerka Marta, veselila pa sta se lahko tudi dveh vnukov in seveda tudi obeh pravnukov Anžeta in Nike.
Slavljenka je devetdeseti rojstni dan praznovala že minuli vikend, kjer so ji domači in njeni najbližji pripravili posebno presenečenje.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki