Izpostavljamo

Otroci vrtca Polžek na obisku pri županu

Ivančna Gorica, 15.12.2014


Danes so si prostore občinske uprave prišli ogledati otroci vrtca Polžek iz Višnje Gore. Po obisku na občini, so si ogledali še prostore knjižnice in praznično okrašeno Ivančno Gorico.
Otroke je uvodoma sprejela vodja Pisarne župana Tatjana Markelj, ki je najmlajše z vzgojiteljicami pospremila do sejne sobe občine, kjer so pričakali župana Dušana Strnada. V prijetnem pogovoru so zastavljali vprašanja tako otroci županu, kakor tudi župan otrokom. Župan je malčkom predstavil tudi svoje delo in delo sodelavcev v občinski upravi.
Ob zaključku obiska je bilo za vsakega izmed njih pripravljena pobarvanka in barvice, s katerim bodo lahko pobarvali novo blagovno znamko Prijetno domače, manjkali pa niso niti bomboni.
V zahvalo za obisk, predstavitev in pogostitev so otroci skupaj z vzgojiteljicami županu izročili spominček, ki bo sedaj krasil njegovo pisarno.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki