Izpostavljamo

Prijetno domače tudi na tržnici v Domžalah

Ivančna Gorica, 25.11.2014


Na dobro obiskani in organizirani tržnici v Domžalah se je občina Ivančna Gorica pod sloganom Prijetno domače predstavila z izborom ponudnikov, ki so obiskovalcem ponudili izdelke iz naših krajev.
Organizatorji domžalske tržnice, ki ob sobotah svojim obiskovalcem predstavljajo tudi ponudbo iz ostalih slovenskih krajev, so v soboto 22. novembra na tržnico povabili ponudnike iz območja občine Ivančna Gorica. Za degustacijo in prodajo izdelkov so gostujočim ponudnikom namenili šest stojnic pred katerimi je dobrote pokušalo in nakupovalo veliko število Domžalčanov. Navdušeni so bili nad pestrostjo ponudbe in nad zabavnim programom, ki je popestril hladno sobotno dopoldne.
Obiskovalcem so se predstavili: Kmetija Ostanek z vloženo zelenjavo in ostalimi dobrotami z njihove kmetije; Aktiv podeželskih žena Zagradec z lončenimi izdelki, domačim kruhom iz posebnih žit, pijačo Prepirljivček in ostalimi domačimi posebnostmi; Berryshka z odličnimi likerji in okusno čokolado; Vinotoč S4 z vrhunskimi vini; Mesarstvo Maver z asortimentom okusnih mesnin pa tudi domač česen s Poljan je bil obiskovalcem na voljo. Ponudbo je zaokrožil Zavod Prijetno domače, ki je obiskovalcem na stojnici predstavil ostalo ponudbo iz Občine Ivančna Gorica in mimoidoče povabil na obisk znamenitosti destinacije Prijetno domače. Za svojevrstno kuliso, ki je pritegnila veliko pogledov mimoidočih je poskrbel Niko s svojim avtobusom v podobi Prijetno domače, ki mu je organizator namenil prav posebno mesto na tržnici.
Obiskovalce na tržnici je pozdravil podžupan Tomaž Smole, pridružil pa se mu je tudi domžalski župan Toni Dragar. Oba sta poudarila pomembnost tovrstnih srečanj, predvsem v smislu medsebojnega spoznavanja in poznavanja raznolikosti ponudbe, ki jih nudijo lepi slovenski kraji.
Za popestritev dogajanja sta s harmoniko in baritonom poskrbela Jure in Damjan, obiskovalce pa je z ubranim petjem navdušil Stiški kvartet, ki je pripravil pravi mali koncert. V domiselno celoto je predstavitev na tržnici povezala voditeljica Tanja Vidic z radia Veseljak, ki je poskrbela za sproščeno predstavitev prav vsakega ponudnika posebej.
Na koncu lahko samo rečemo, da je bila predstavitev na domžalski tržnici lepa priložnost za predstavitev naše ponudbe in veselimo se ponovnega snidenja spomladi prihodnje leto. Navsezadnje je predstavljanje naših kvalitetnih ponudnikov eden od najboljših načinov promocije in trženja produktov, ki jih lahko s ponosom predstavimo tudi najzahtevnejšim kupcem.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki