Izpostavljamo

Veliki adventni koncert Rokometnega kluba SVIŠ

Ivančna Gorica, 20.11.2014


Rokometni klub SVIŠ Ivančna Gorica vabi na VELIKI ADVENTNI KONCERT, ki bo v dvorani Osnovne šole Stična v Ivančni Gorici, v petek 21. novembra ob 19.00 uri.
Uspehi ivanških rokometašev v slovenski javnosti niso neopaženi. V zadnjih dveh sezonah klub beleži odlične, če že ne vrhunske rezultate v vseh starostnih kategorijah, začenši z najmlajšimi. Dva zaporedna naslova državnih prvakov pri mlajših dečkih, skupno 3. mesto v tekmovanju mladih, odlično 8. mesto članske ekipe v državnem prvenstvu ter 2. in 4. mesto v Pokalu Slovenije v zadnjih dveh sezonah, so le nekateri izmed njih. Navkljub uspehom pa se finančna in gospodarska kriza pozna tudi v športnih kolektivih, kar v zadnjem času močno občuti tudi Rokometni klub SVIŠ Ivančna Gorica.

Zato so se člani kluba odločili, da organizirajo veliki adventni koncert v podporo klubu in v osnovnošolsko dvorano v Ivančno Gorico povabijo slovensko glasbeno estrado. Za vzdušje bosta poskrbela Sašo Hribar in Tilen Artač, med glasbenimi imeni pa najdemo Tomaža Ahačiča, Big Band RTV Slovenija, Nušo Derendo, skupino Katrinas, Nuško Drašček, Romano Krajnčan, Omarja Nabra in Marka Vozlja, za pridih domačnosti pa bosta poskrbela mlada in nadebudna Zborallica ter seveda večno nepogrešljivi Stiški kvartet. Cena vstopnice je 10 evrov. Ne zamudite izvrstne priložnosti in si oglejte veliki adventni koncert.

Vstopnice za Veliki adventni koncert si lahko trenutno zagotovite na naslednjih prodajnih mestih:

Ivančna Gorica: AGROGRAD d.o.o. (MERKUR) v gostinskem lokalu; PRINCE PUB; ZADRUŽNI HRAM; Cvetličarna ANDREJA; KLUB BAR (pri nogometnem stadionu; Bar GLORIJA; FLIRT bar; Bife pri FRENKU;
Stična: Bar JAMA; VIRIDIN HRAM; Trgovina MAVER
Višnja Gora: Mestno kopališče Višnja Gora
Šentvid pri Stični: MARKET PIPO
Radohova vas: Picerija Kegeljček
Ljubljana: Vinotoč S4, Trnovski pristan 4, Ljubljana (Dušan Kamnikar)

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki