Izpostavljamo

Vabilo na ogled reševalne vaje »Potres Ivančna Gorica 2014«

Ivančna Gorica, 18.11.2014


Štab Civilne zaščite Občine Ivančna Gorica, Gasilska zveza Ivančna Gorica in Občina Ivančna Gorica vabijo na ogled reševalne vaje »POTRES IVANČNA GORICA 2014«.
Z vajo nameravajo preveriti usposobljenost in pripravljenost sil zaščite in reševanja in pomoči ter organov vodenja pri sprejemanju in nudenju pomoči v občini Ivančna Gorica. Preveriti nameravajo tudi določene postopke na intervenciji in delovanje več različnih služb, ki sodelujejo v posamezni vaji.

Vaja bo potekala, v soboto, 22. 11. 2014, s pričetkom ob 14.00 uri in bo predvidoma trajala do 19.00 ure. Na vaji, ki bo potekala na različnih lokacijah v Ivančni Gorici (glej prilogo) bodo sodelovali: Štab CZ Ivančna Gorica, Gasilska zveza Ivančna Gorica, prostovoljna gasilska društva, Jamarski klub Krka, kinologi, ZŠAM Ivančna Gorica, ZD Ivančna Gorica, enote nujne medicinske pomoči in drugi prostovoljci.

Vabimo Vas, da se pridružite pri ogledu vaje.


Več informacij o poteku in lokacijah vaje, si preberite v spodnjem priloženem dokumentu.
pdfVaja - Potres Ivančna Gorica 2014 (.pdf 711KB)

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki