Izpostavljamo

Krajani Sušice se veselijo obnovljene ceste

Ivančna Gorica, 29.09.2014


V petek 26. septembra je bilo slovesno na Sušici v Krajevni skupnosti Muljava, kjer so krajani skupaj s županom Dušanom Strnadom prerezali trak ob otvoritvi približno 500 metrov dolgega prenovljenega cestnega odseka skozi vas.
Prisotne so nagovorili župan Dušan Strnad, predsednik Krajevne skupnosti Muljava Janez Drobnič ter predstavnik krajanov in član sveta KS Muljava Tone Rogelj. Slednjemu se je nekdanja vaščanka Meta Travnik zahvalila za večletno požrtvovalno delo, ki ga je opravil za Sušico in Krajevno skupnost Muljava.
Župan Strnad je v nagovoru še posebej izpostavil dobro sodelovanje občine s krajevno skupnostjo in krajani Sušice. Kot je dejal, je v občini še veliko ljudi, ki znajo veliko postoriti v dobro kraja, krajevne skupnosti in občine kjer živijo. Med njimi so tudi krajani Sušice, saj so odstopili zemljišča za razširitev ceste, ob tem pa opravili še veliko prostovoljnega dela in ur. Kot pa so povedali tamkajšnji krajani je obnovljena cesta za njih velika pridobitev in so veseli, da so bili kljub temu, da je njihova vas med manjšimi v občini deležni pozornosti širše lokalne skupnosti.
Slovesen prerez traku so opravili župan Strnad, predsednik KS Muljava in v imenu vaščanov g. Rogelj in ga. Travnikova. Po prerezu je sledila še skupna vožnja po novi cesti s traktorsko prikolico ter pogostitev za katero so poskrbeli krajani Sušice.

Naj še omenimo, da se predvsem mladi krajani zavzemajo, da bi v bližnji prihodnosti v vasi postavili športno igrišče, kar bi še dodatno popestrili dogajanje v kraju.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki