Izpostavljamo

Najsodobnejši salon vozil Škode v Ivančni Gorici

Ivančna Gorica, 18.09.2014


V petek je v obrtni coni v Ivančni Gorici trebanjsko podjetje Pan-Jan v že obstoječem lastnem poslovno – trgovskem objektu, odprlo nov prodajni salon vozil Škoda. Podjetje, ki zadnje dve leti v Ivančni Gorici izvaja tehnične preglede za osebna in tovorna vozila, registracijo, sklepanje zavarovanj in cenitev škode za vsa vozila, je svojpo dejavnost nadgradilo s prodajo Škodinih avtomobilov.
Nov salon v Ivančni Gorici je prvi Škodin salon v Sloveniji, opremljen v skladu z novim, poenotenim videzom. S svežim, bolj vabljivim videzom je še prijaznejši do strank. V prenovljenem salonu lahko spoznamo celotno linijo preprosto pametnih Škodinih avtomobilov, med katerimi sta tudi Škoda Octavia - Slovenski avto leta 2014 in Škoda Superb - poslovni avto leta 2014.
Kot je dejala direktorica podjetja Pan-Jan Jelka Šalehar s Škodo sodelujejo že 20 let. Znamka je od njihovega začetka pa do danes pokazala velik razvojni preskok in dali velik poudarek novim tehnologijam in znanju. Podjetje Pan-Jan je leta 2004 začelo poslovati z novim uvoznikom vozil Škoda, to je Porsche Slovenija. Prisotni predstavnik Porsche-ja Peter Brajnik je predvsem izpostavil dobro desetletno sodelovanje, s katero so ustvarili že ogromno uspešnih zgodb. Ena od teh je trenutni najsodobnejši Škodin salon pri nas.
Otvoritve se je poleg številnih poslovnih partnerjev, izvajalcev del, gostov in občanov udeležil tudi župan Dušan Strnad. Župan je v svojem nagovoru uspešnemu družinskemu podjetju čestital za dosedanje poslovne uspehe in jim zaželel tudi v prihodnje uspešno delovanje v Ivančni Gorici. Ob ogledu salona, so ga še posebej fascinirali novi najsodobnejši Škodini jekleni konjički.
 Slavnostni prerez traku so opravili župan Dušan Strnad, direktorica Jelka Šalehar in predstavnik podjetja Porsche Slovenija Peter Brajnik. Ob odprtju so za zabavo poskrbeli pevci Stiškega kvarteta in pevka Nuša Derenda in humorist Matjaž Javšnik.


To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki