Izpostavljamo

Župan na obisku v Domu starejših občanov Grosuplje

Ivančna Gorica, 17.09.2014


Včeraj je bil župan Dušan Strnad na povabilo vodstva Doma starejših občanov Grosuplje gost na srečanju z varovanci doma. Dom trenutno nudi oskrbo približno 180 starejšim občanom, od tega jih je cca petdeset takih, ki prihajajo iz ivanške občine. Želja in skrb doma je, da stanovalci živijo čim bolj samostojno in varno življenje v urejenih in prilagojeno opremljenih prostorih.
Skupinska fotografija z občani Ivančne Gorice
Za začetek so si oskrbovanci lahko ogledali promocijski film Prijetno domače, ki opisuje vso lepoto naših krajev. Marsikdo izmed njih je prepoznal svoj domači kraj, kar je bilo še posebej ganljivo. V nadaljevanju jim je župan Strnad predstavil delo občine, občinskega sveta in županstva. Predstavil jim je tudi kaj vse se je novega zgradilo in kakšni so načrti za prihodnost. Kot je še dejal, je v času županovanja spoznal marsikaj, še posebej to, da je potrebno delati tisto kar ljudje oziroma občani potrebujejo. Kot svoje najljubše opravilo pa je izpostavil obiske starejših občanov, zlasti jubilante devetdesetletnike. Ob obiskih je izvedel veliko o življenju nekoč in marsikateri poduk mu še kako prav pride tudi pri delu, ki ga opravlja.
Ob zaključku je izrazil iskreno zahvalo vodstvu za povabilo, stanovalcem pa se je zahvalil za čas, ki ga je lahko preživel v njihovi družbi.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki