Izpostavljamo

Mega tržnica v Šentvidu pri Stični

Ivančna Gorica, 04.09.2014


Zadnji konec tedna v avgustu je v naši občini že tradicionalno zaznamovan s prireditvami Radia Zeleni val. Letos je bilo dogajanje sicer nekoliko drugačno kot v minulih letih, 30. in 31. avgusta je na letališču Letalskega kluba Šentvid pri Stični prvič potekal kmetijsko-obrtni sejem poimenovan Mega tržnica. Na lično urejenem razstavnem prostoru so se na približno 40-ih stojnicah predstavili ponudniki in podjetja iz občin Trebnje, Dobrepolje, Škofljica, Velike Lašče, Ig, Ribnica in domače občine Ivančna Gorica.
Občino Ivančna Gorica je na sejmu zastopalo nekaj ponudnikov pridelkov in različnih izdelkov ter Zavod Prijetno domače, ki je stojnico posvetil turistični ponudbi ter prihajajočim aktualnim dogodkom v naši občini. Prireditev Krevsov tek, ki bo na Polževem potekala to soboto 6. septembra od 10. ure naprej, sta predstavili turistični društvi Polževo in Višnja Gora, Turistično društvo Stična pa je promoviralo srečanje lastnikov in ljubiteljev električnih avtomobilov Zero Tour, ki bo potekalo 6. in 7. septembra na več lokacijah v naši občini. Stojnice in ponudbo od doma in iz ožje regije, si je z zanimanjem ogledal tudi župan Občine Ivančna Gorica Dušan Strnad, ki je bil prijetno presenečen nad številom razstavljavcev in ponudnikov. V prihodnje si želi, da bo organizator vztrajal na zastavljeni poti, da bi omenjena prireditev postala tradicionalna.


To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki