Izpostavljamo

2. PRAZNIK KROMPIRJA na tržnici v Ivančni Gorici

Ivančna Gorica, 11.09.2014


Občina Ivančna Gorica in Društvo podeželskih žena Ivanjščice vabijo na 2. PRAZNIK KROMPIRJA V OBČINI IVANČNA GORICA, v soboto 13. septembra, od 8. do 12. ure, na Tržnici v Ivančni Gorici.
Skozi sobotno dopoldne bo dogajanje na tržnici povezano s kulinariko. Gostinci in društva se bodo pomerili v pripravi praženega krompirja. Komisija bo izbrala „Najboljši ivanški tenstan krompir“, obiskovalci pa ga boste lahko ocenjevali z degustacijo in delitvijo točk.

Potekalo bo tudi ocenjevanje domačih marmelad, ki jih lahko prinesete v četrtek od 17.00 do 18.00 ure v Kulturni dom v Ivančni Gorici. Na ocenjevanje marmelad prinesete 2x 200 g marmelade naslednjih okusov: slivovo, mešano, jagodno, breskovo ali bučno marmelado.

Na tržnici v soboto bo potekala predstavitev značilnih sort krompirja in jedi iz krompirja, razstava in degustacija domačih marmelad, razstava starega kmečkega orodja ter možnost nakupa ozimnice.

Krajevna organizacija Rdečega križa bo zbirala hrano in šolske potrebščine, ter opravljala merjenje krvnega tlaka in krvnega sladkorja od 9-11 ure.

Vabljeni torej v soboto, 13.9.2014 na 2. PRAZNIK KROMPIRJA na tržnico v Ivančno Gorico, kjer se boste počutili prijetno in domače.


V primeru slabega vremena se bo predviden program odvijal v dvorani Kulturnega doma.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki