Izpostavljamo

Ivančani del jutrišnjega rokometnega spektakla v Portorožu

Ivančna Gorica, 29.08.2014


Jutri se v Portorožu obeta pravi pravcati rokometni spektakel. V slovensko letovišče prihaja namreč rokometni Superpokal, ko se bosta za prvo lovoriko nove sezone pomerili ekipi Celje Pivovarna Laško in SVIŠ Ivančna Gorica ter s tem odprli novo sezono. Tekma bo edinstvena, saj se bo prvič v rokometni zgodovini izvedla na prostem.
Marina Portorož bo v sodelovanju z Rokometno zvezo Slovenije centralno teniško igrišče preoblekla v rokometno igrišče. Tekma Superpokala bo odigrana pod žarometi na portoroškem teniškem stadionu, ki sprejme kar 1.600 navijačev, jutri v soboto 30. avgusta 2014 z začetkom ob 20.30, tudi z neposrednim prenosom na Sportklubu.

Rokometaši Celja Pivovarne Laško so v prejšnji sezoni osvojili dvojno domačo krono, bili so tako državni prvaki kot pokalni zmagovalci Slovenije. Zato se bodo v Superpokalu pomerili s presenetljivim finalistom pokalnega tekmovanja, ekipo SVIŠ-a iz Ivančne Gorice, ki je s tem dosegla tudi največji uspeh v zgodovini obstoja ivanškega kluba.
SVIŠ je povabilo na superpokalno tekmo dobil kot pokalni finalist
Tekme si bodo v živo ogledali tudi številni privrženci ivanških rokometašev, med njimi tudi župan Občine Ivančna Gorica, Dušan Strnad.

Gre za poseben dogodek, zato vabljeni, da podpremo naše rokometaše!

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki