Izpostavljamo

V Šentvid pri Stični prihajajo najboljši slovenski motokrosisti

Ivančna Gorica, 29.08.2014


V nedeljo se bo v Šentvidu pri Stični ustavila karavana letošnjega državnega prvenstva v motokrosu. Člani AMD Šentvid pri Stični so že v sklepnih pripravah na nedeljsko dirko, ki bo že druga letošnja prireditev na legendarnem dirkališču v Dolini pod Kalom. Več kot sto voznikov se bo potegovalo za točke državnega prvenstva v osmih različnih kategorijah, od najmlajših do veteranov.
Ljubitelji motokrosa se že veselijo nastopa Tima Gajserja in Klemena Gerčarja, najbolj vroča slovenska motokrosista, ki uspešno tekmujeta na svetovnem prvenstvu razreda MXGP in MX2. Na svoj račun bodo prišli tudi domačini, ki bodo lahko stiskali pesti za člane domačega društva. Med njimi bo tudi mladi Jan Pancar, ki ima za seboj odlično sezono, v kateri je nanizal tudi vidne uspehe na evropskem in svetovnem mladinskem prvenstvu.

Glede na vremensko napoved se obeta v Šentvidu nov motopraznik, ki se bo začel z jutranjim uradnim treningom in kvalifikacijami, start prve vožnje pa bo ob 11. uri. Dirkaška nedelja torej kot nalašč za zaključek počitnic.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki