Vabljeni na tradicionalni Anin sejem v Višnji Gori

Ivančna Gorica, 25.07.2014


V nedeljo, 27. julija bo v Višnji Gori potekal že tradicionalni 17. Anin sejem. Pred cerkvijo sv. Ane bo po obeh mašah, ki bosta ob 8. in 10. uri, zanimivo dogajanje, vredno ogleda in nakupa.
Poleg sejmarjev se bodo predstavili konjeniki in konjske vprege, še posebna paša za oči pa bodo starodobni avtomobili in motorji. Pri cerkvi in kasneje na prireditvenem prostoru pri vodnjaku se bo odvijal kulturni program v izvedbi uveljavljenih domačih. Na voljo bo tudi degustacija polžje jedi Višnjanska polžja fantazija, odprta pa bo tudi klekljarska razstava v Mestni hiši.

V okviru Aninega sejma vabljeni tudi danes, 25. julija 2014, ob 20. uri na koncert pevskega zbora Bongo na Mestnem trgu. Po koncertu bo v Mestni hiši otvoritev klekljarske razstave z naslovom Živalski svet Klekljarske skupine Centra aktivnosti Fužine in predstavitev dela Klekljarske skupine Polžkice Univerze za tretje življenjsko obdobje Ivančna Gorica.

Dogajanje se bo nadaljevalo jutri v soboto, 26. julija 2014 ob 20. uri z nastopom Preloških muzikantov in Folklorne skupine Stična in druženje pozno v noč.

Vabljeni!


To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki