Prijetno domače na Dirko okoli Slovenije

Ivančna Gorica, 09.05.2014


V večernih urah sta se naša občana Tomaž Oven in Darko Perko ponovno udeležila vzdržljivostne kolesarske Dirke okoli Slovenije (DOS Extreme), s štartom in ciljem v Postojni. Skupna dolžina trase, ki poteka ob orisu slovenske meje, je dolga več kot 1200 kilometrov. Na dirki tekmujejo posamezniki in pari, letošnja novost pa so tudi četvorke.
Še pred odhodom na dirko, je ekipo T&D (Tomaž Oven in Darko Perko) pred občinsko stavbo sprejel podžupan Tomaž Smole, ki je kolesarjema in spremljevalni ekipi zaželel srečno pot in čim boljšo uvrstitev. Ob tej priložnosti je tekmovalcema podaril dres občinske blagovne znamke Prijetno domače, ki ga bosta z veseljem nosila že na tej dirki. 
Naj omenimo, da sta omenjena kolesarja lani s časom 1 dan 18 ur in 36 min, dosegla 6. mesto med moškimi dvojicami. Držimo pesti, da lansko odlično uvrstitev, letos še izboljšata.

Več o Dirki okoli Slovenije in GPS sledenju na www.dos-extreme.si.


To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki