Izpostavljamo

V Ivančni Gorici se igra tudi odbojka

Ivančna Gorica, 19.02.2014


V začetku februarja se je v telovadnici podružnične šole v Višnji Gori odvijal 1. rekreativni turnir v odbojki, na katerem je sodelovalo šest ekip iz Višnje Gore, Ivančne Gorice, Šentvida pri Stični, Grosuplja, Škofljice in Ljubljane. Turnir, ki je potekal pod vodstvom Denisa Divjaka, je otvoril župan Dušan Strnad.

Župan je v svojem otvoritvenem nagovoru izpostavil zadovoljstvo nad »novo« športno disciplino, ki se igra v občini Ivančna Gorica. Kot je še dejal župan, je naša občina tudi v igri za organizacijo ene od kvalifikacijskih tekem slovenske odbojkarske reprezentance, kar bo zagotovo še dodatno pripomoglo pri prepoznavnosti tega športa v naši občini. Na koncu je vsem tekmovalcem zaželel veliko športne sreče na turnirju in prijetno počutje v občini Ivančna Gorica.

Po besedah organizatorja so bili vsi igralci in prisotni gledalci s turnirjem zelo zadovoljni in zagotovo tudi v pričakovanju, da se turnir kmalu spet ponovi. Igre so bile odigrane na zavidljivem nivoju, turnirja pa se je poleg petih moških ekip, udeležila še ženska ekipa Hitre in drzne iz Grosuplja, katere so pokazale zelo dobro igro in se dostojno upirale moškim ekipam.
Turnir se je končal z zmago Kaličopkov iz Grosuplja, ki so v tekmi za 1. mesto premagali ekipo Banane, prav tako iz Grosuplja. Prve tri uvrščene ekipe so bile na koncu nagrajene s pokalom.

Končni vrstni red:

1 mesto: KALIČOPKI
2. mesto: BANANE
3. mesto: ŠNOPC
4. mesto:XRB
5. mesto HITRE IN DRZNE
6. mesto: SREDNJA GOSTINSKA

Fotogalerija >>To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki