Izpostavljamo

84. občni zbor gasilcev iz Doba

Ivančna Gorica, 12.02.2014


Na dan slovenskega kulturnega praznika, so že svoj 84. občni zbor imeli gasilci iz PGD Dob pri Šentvidu. Poleg domačih gasilcev so se občnega zbora udeležili gostje iz prijateljskih društev iz Slovenj Gradca, Starega trga in Brođanov iz sosednje Hrvaške.
Prisotni so bili tudi predstavniki GZ Ivančna Gorica in župan občine Ivančna Gorica Dušan Strnad, ki je prisotne nagovoril in pozdravil. V nekaj stavkih je orisal uspešno in prepoznavno vlogo dobuskih gasilcev. Zahvalil se je za sodelovanje v zadnji intervenciji ob žledolomu, pri odstranjevanju dreves na cesti in ob električnih vodnih, odstranjevanje dreves na železniški progi. Društvu je zaželel še veliko uspehov in zadovoljstva pri delovanju in razvoju društva. Zadržal se je tudi v družabnem delu večera prijetnem klepetu z domačini.

Društvo bo tudi v tem letu organiziralo čistilno akcijo, družabne in ostale športne aktivnosti, se udeleževalo gasilskih tekmovanj ter imelo mašo za pokojne gasilce. Organizirali bodo tudi društveno gasilsko veselico z ansamblom Modrijani ter že tradicionalno prireditev dneva nogometa in dobre volje.


To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki