Izpostavljamo

Lipko v Ivančni Gorici

Ivančna Gorica, 26.09.2013


Projekt Košarkarske zveze Slovenije Igriva košarka že vrsto let navdušuje otroke po celi Sloveniji. Letos seveda še toliko bolj, saj se zaradi evropskega prvenstva v košarki čuti košarkarska evforija na vsaki obiskani šoli. Ravno danes pa je Košarkarska zveza Slovenije v sodelovanju z Košarkarskim klubom Ivančna Gorica obiskala tudi osnovni šoli v naši občini.
Najprej so v dopoldanskih urah obiskali Osnovno šolo Ferda Vesela v Šentvidu pri Stični, kasneje pa so košarkarski animatorji zabavali še učence do tretjega razreda na Osnovni šoli Stična. V Športni dvorani OŠ Stična so animatorji šolarjem pripravili telovadnico z rekviziti, jim razložili vajo ter jo tudi demonstrirali. Ob premagovanju različnih ovir in spretnosti na poligonu, so se učenci zabavali in uživali ter ob tem seveda spoznavali elemente košarke. Glavna atrakcija in veselje otrok pa sta bili maskoti Žogica in maskota nedavno končanega Evropskega prvenstva v košarki Lipko. Maskota, ki je še minulo nedeljo zabavala množico na finalu Eurobasketa, je torej tokrat navduševala naše osnovnošolce.


To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki