V Šentvidu je bil Avio Moto Show

Ivančna Gorica, 04.07.2013


V soboto so na letališču v Šentvidu pri Stični na svoj račun prišli ljubitelji motorjev in letal. Moto klub Fire group je letos tradicionalni moto zbor priredil v sodelovanju z Letalskim klubom Šentvid in s skupnimi močmi so priredili nepozabni Avio Moto Show.
V programu so obiskovalci lahko uživali v vragolijah pilotov z akrobatskimi letali, motoristi pa so na ogled postavili svoje bleščeče, kromirane lepotce. Zbrali so se tudi ljubitelji starodobnikov in Volkswagen kluba Dolenjske in Bele krajine. Svoje veščine je prikazala tudi policijska konjenica, ki pa tokrat ni prišla z nalogo skrbeti za red in mir. Za vse, ki so obiskali prireditev na jeklenih konjičkih je bila organizirana panoramska vožnja do kmečkega turizma na Pristavi, za ljubitelje letenja pa so bili organizirani panoramski poleti.

Seveda ni manjkala dobra gostinska ponudba, za veselo razpoloženje pa so poskrbeli člani ansambla Gamsi.

O dogajanju v Šentvidu si lahko ogledate v fotogaleriji.

Fotogalerija >>To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki