Dirka po Sloveniji tudi v naši občini

Ivančna Gorica, 13.06.2013


Danes se bo v Ljubljani z vožnjo na čas začela prva etapa jubilejne 20. kolesarske dirke po Sloveniji, ki bo tudi letos zavila po ivanški občini.

Velikega spektakla bomo deležni jutri v petek, 14. junija v popoldanskih urah, ko bo potekala 2. etapa, dolga 168.5 km, s startom v Kočevju ter ciljem v starem mestnem jedru v Višnji Gori. Etapa bo kar nekaj časa potekala na območju naše občine in bo nudila kolesarskim navdušencem kar nekaj možnosti da dirko spremljate v živo. Kolesarji bodo prispeli v našo občino v Radohovi vasi, se peljali skozi center Šentvida pri Stični, po ivanški obvoznici mimo Škrjanč, pred Muljavo bodo zavili desno proti Oslici, nato pa preko Vrhov, Polževega, Kriške vasi vse do starega mestnega jedra v Višnjo Gori. Nato bodo nadaljevali z vzponom na Vrh nad Višnjo Goro, Leskovec, Sela, Veliko Dobravo, Podsmreko ter za zaključek zopet v staro mestno jedro, kjer bo znan zmagovalec 2. etape letošnje dirke po Sloveniji.

Seveda bo najbolj zanimivo v Višnji Gori, ki jo bodo sodelujoči kolesarji obiskali kar dvakrat, dogajanje pa bo potekalo predvidoma s prihodom kolesarjev v občino po 15. uri ter s ciljem okrog 17. ure. To je edinstvena priložnost da vidite profesionalne kolesarje različnih slovenskih in tujih ekip v živo. Vabljeni k obisku.


To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki