Izpostavljamo

Nova razsvetljava pri cerkvi in pokopališču v Ivančni Gorici

Ivančna Gorica, 13.06.2013


V nedeljo je na ploščadi pred cerkvijo sv. Jožefa v Ivančni Gorici potekal t.i. farni ali župnijski družabni dan, ki so ga tudi letos pripravili ob sklepu pastoralnega leta. Ob tej priložnosti je potekala tudi obeležitev novih pridobitev.
Lani ob tem času je kot rezultat dobrega sodelovanja Občine Ivančna Gorica, Krajevne skupnosti Ivančna Gorica in župnije Ivančna Gorica potekalo odprtje novega pokopališča. Tudi letos je po prizadevanju predsednika KS Antona Kralja in financiranju Občine okolica pokopališča in cerkve bogatejša za novo pridobitev. To je nova javna razsvetljava na pokopališču in ob cerkvi. Množico otrok in njihovih staršev so na ploščadi nagovorili župnik Jurij Zadnik, predsednik KS Anton Kralj in župan Dušan Strnad, ki so izpostavili predvsem dobro medsebojno sodelovanje, ki ga bodo nadaljevali tudi v prihodnje.
Nova razsvetljava pa lepo osvetljuje tudi cerkev samo, ki je zagotovo najbolj prepoznaven objekt v Ivančni Gorici.


To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki