Že 7. tradicionalno srečanje Višnjanov

Ivančna Gorica, 06.06.2012


Prvega dne v juniju so v organizaciji krajevne skupnosti, KUD Janeza Ciglerja, turističnega društva, društva upokojencev, lovske družine in prostovoljnega gasilskega društva iz Višnje Gore pripravili že sedmo srečanje krajanov, pod šotorom pred gasilskim domom v Višnji Gori.
Na tradicionalnem srečanju sta vse krajane pozdravila župan Dušan Strnad in predsednik tamkajšnje krajevne skupnosti Luka Šeme, ki sta v nagovorih pohvalila, da je družabno življenje v Višnji Gori dobilo t. i. nove zagone v društvih, predvsem s pomočjo mlajših krajanov. V nadaljevanju so se predstavili na kitari Andreja Eršte in Marcel Petrič, ki sta občinstvo popeljala v deželo starega rocka ter Martin Erjavec na diatonični harmoniki. Članice krajevne organizacije Rdečega križa so krvodajalcem podelila priznanja za večkratno darovano kri, PGD Višnja Gora pa je podelilo priznanja svojim veteranom in veterankam. V času srečanja je v gasilnem domu potekala razstava trofej članov višnjanske lovske družine, članice iz društva upokojencev pa so pripravile razstavo in pokušino peciva, ki so ga spekle prav za to srečanje.


Po končanem kulturnem programu je sledil družaben večer ob jedači in pijači in zvokih ansambla Paralelka.

Več fotografij v fotogaleriji >>To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki