Gasilke in gasilci uspešno »gasili« na državnem prvenstvu v Velenju!

Ivančna Gorica, 30.05.2012


V soboto, 26. maja 2012, je na stadionu Nogometnega kluba Rudar v Velenju, potekalo državno gasilsko tekmovanje članic, članov, starejših gasilk in starejših gasilcev. Državnega prvenstva so se udeležile tudi tri ekipe iz naše občine in sicer Člani A ekipa iz Kriške vasi, Člani B iz Radohove vasi ter med članicami B – CTIF ekipa iz Korinja. Skupaj je nastopilo 298 enot oz. skoraj 3000 gasilk in gasilcev iz cele Slovenije.

Spodaj si lahko ogledate fotografije ekipe članov iz Kriške vasi, ki je v Velenje odpotovala kar z avtobusom, s tem pa imela tudi močno spodbudo s tribun. Fantje iz Kriške vasi so na koncu med 51 ekipami zasedli odlično 16. mesto, Korinjske punce izmed 49 ekip, 18. mesto in gasilci Radohove vasi med 51 ekipami, 42. mesto.
Poudariti velja,da je šlo za državno prvenstvo in da je za vsako ekipo velik uspeh že uvrstitev na to tekmovanje, saj so pred tem morali biti med najboljšimi že na občinskem in na regijskem tekmovanju.

Čestitkam gasilcem za osvojena odlična mesta na državnem prvenstvu se pridružuje tudi Občina Ivančna Gorica.


To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki