Javni poziv za predlaganje kandidatov za člana Sveta Centra za zdravljenje bolezni otrok Šentvid pri Stični

Ivančna Gorica, 05.06.2017


Komisija za mandatna vprašanja, volitve, imenovanja in priznanja poziva člane občinskega sveta, politične stranke in svetniške skupine v občini Ivančna Gorica, da v skladu s 1. členom Sklepa o spremembi Sklepa o ustanovitvi javnega zdravstvenega zavoda Center za zdravljenje bolezni otrok, Šentvid pri Stični, podajo svoje predloge za imenovanje:
- enega člana predstavnika Občine Ivančna Gorica v Svet javnega zdravstvenega zavoda Center za zdravljenje bolezni otrok, Šentvid pri Stični.
Predloge posredujte na priloženem obrazcu s podpisano izjavo kandidata priporočeno s povratnico ali osebno v vložišče občine do vključno 12. 6. 2017 do 12.00 ure na naslov OBČINA IVANČNA GORICA, KMVI, Sokolska ulica 8, 1295 Ivančna Gorica, s pripisom »PREDLOGI ZA IMENOVANJE ENEGA ČLANA PREDSTAVNIKA OBČINE IVANČNA GORICA V SVET CZBO.«

Vsebina:
pdfJavni poziv (.pdf 472KB)
docObrazec - soglasje kandidata (.doc 44KB)

Poziv je zaključen! To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki