Izpostavljamo

Na obisku predstavniki makedonskega ministrstva za kmetijstvo

Ivančna Gorica, 07.10.2021


Minuli vikend sta podžupanja Martina Hrovat in direktorica Javnega zavoda za kulturo in turizem Prijetno domače Ivančna Gorica Maja Lampret, na Jurčičevi domačiji na Muljavi, sprejeli predstavnike Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in vodno gospodarstvo Republike Severne Makedonije, ki so se te dni mudili na osrednjem dogodku Predsedovanja Slovenije Svetu Evropske unije, mednarodni konferenci na temo Pametne vasi za zeleno, digitalno in odporno Evropo.
 
Goste je v občino Ivančna Gorica pripeljala naša občanka Alina Cunk Perklič, odgovorna za pristop LEADER/CLLD in koncept Pametne vasi, na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Republike Slovenije.

Gostje so si poleg koristnih izmenjav in informacij o uspešnem črpanju evropskih sredstev na lokalnem nivoju, ogledali še Cistercijanski samostan Stična, Hišo Kranjske čebele, Šentvid pri Stični in nekatere druge zanimivosti naše občine.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki