Izpostavljamo

Kolesarska pot svojo podobo dobiva tudi proti Muljavi

Ivančna Gorica, 04.10.2021


Občina Ivančna Gorica nadaljuje s projektom izgradnje kolesarskih povezav na relaciji od Stične do Muljave. V okviru projekta bo urejenih dobrih devet kilometrov kolesarskih povezav – od tega bo polovico kolesarske povezave potekalo po novo zgrajenih kolesarskih površinah, druga polovica pa po obstoječih javnih cestah.
Kolesarske poti skupaj s pešpotjo so že urejene na območju Vzgojno – izobraževalnega centra Ivančna Gorica. Na tem delu sta kolesarski in sprehajalni pas zarisana s talnimi oznakami, odsek od šolskega centra proti Stični pa je v fazi priprave na asfaltiranje.
Gradnja kolesarskih poti poteka tudi v centru Ivančne Gorice in ob regionalni cesti proti Muljavi, ki je v teh dneh dobila asfaltno podlago. Sledi še ureditev dostopne ceste za kolesarje na odseku proti Oslici in nato do Jurčičeve domačije. Prav tako bo delna preureditev za potrebe kolesarske poti sledila še na odseku lokalne ceste Mleščevo – Malo in Veliko Črnelo.


To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki