Izpostavljamo

Javni poziv k oblikovanju izhodišč za pripravo Občinskega podrobnega prostorskega načrta Gospodarska cona Zagradec

Ivančna Gorica, 15.09.2021


Pred sprejetjem odločitve o pripravi občinskega podrobnega prostorskega načrta Gospodarska cona Zagradec (v nadaljevanju OPPN) se na podlagi 108. in 118. člena ZUreP-2 objavlja predlog izhodišč za pripravo OPPN, v katerih je opredeljeno zlasti namen priprave OPPN in ključni vsebinski predlogi.

Predlog izhodišč je javno objavljen v času od 15.9.2021 do 1.10.2021, in sicer na spletni strani Občine Ivančna Gorica: https://prostor.ivancna-gorica.si in v prostorih občinske uprave Občine Ivančna Gorica, Sokolska ulica 8, Ivančna Gorica.
Na predlog izhodišč lahko zainteresirana javnost, nosilci urejanja prostora in drugi udeleženci urejanja prostora v času objave gradiva podajo pripombe in predloge, ki bodo prispevali h končnemu oblikovanju izhodišč. Pripombe in predloge se lahko poda na naslednje načine:
  • po pošti na naslov: Občina Ivančna Gorica, Sokolska ulica 8, 1295 Ivančna Gorica
  • po elektronski pošti na naslov: obc.ivancna.gorica@siol.net
Rok za oddajo pripomb in predlogov je do vključno 1.10.2021.

Po končnem oblikovanju izhodišč se postopek priprave OPPN začne s Sklepom o pripravi OPPN, s katerim se tudi potrdijo izhodišča ter nadaljuje z osnutkom OPPN in drugimi nadaljnjimi fazami, vključno z javno razgrnitvijo OPPN.

Priloge:
pdfPoziv (.pdf 68KB)
pdfTekst izhodišč oddano (.pdf 7.1MB)

pdf1 Pregledna (.pdf 550KB)
pdf2 Morfologija (.pdf 716KB)
pdf3 Vplivi (.pdf 803KB)
pdf4 Varovanja (.pdf 0.9MB)
pdf5 Predlog PNRP (.pdf 457KB)
pdf6 Izhodišča Pogledi (.pdf 1.5MB)
pdf7 Izhodišča Ureditvena situacija (.pdf 312KB)
pdf8 Izhodišča promet (.pdf 233KB)
pdfKapacitetna analiza (.pdf 2.0MB)


To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki