Izpostavljamo

Množično testiranje s hitrimi antigenskimi testi za občane v tem tednu

Ivančna Gorica, 02.08.2021


Zdravstveni dom Ivančna Gorica obvešča, da bo v tem tednu nadaljeval brezplačno množično testiranje SARS CoV-2 s hitrimi antigenskimi testi za občane občine Ivančna Gorica. Testiranje bodo izvajali v naslednjih terminih:
  • TOREK, 03. 08. 2021, od 12. do 18. ure;
  • PETEK, 06. 08. 2021, od 7. do 13. ure.
Testiranje se izvaja na parkirišču pred Kulturnim domom v Ivančni Gorici. Prosimo, da pri čakanju na testiranje UPOŠTEVATE VARNOSTNO RAZDALJO in OBVEZNO NOSITE ZAŠČITNO MASKO.

TESTIRANJE JE NAMENJENO SAMO OSEBAM, KI NE KAŽEJO ZNAKOV BOLEZNI!

V primeru, da kažete znake bolezni okužbe z Covid-19, POKLIČITE SVOJEGA OSEBNEGA ZDRAVNIKA in se naročite za bris.

Na testiranje se ni potrebno posebej naročiti. S seboj morate imeti osebni dokument in kartico zdravstvenega zavarovanja.

V primeru, da v roku dveh ur od odvzema brisa, še vedno niste prejeli sms sporočila o rezultatu testiranja, lahko pokličete na telefonsko številko 069 711 271.

Klice bodo sprejemali samo v času delovanja vstopne točke.

OBVEŠČANJE O REZULTATIH TESTIRANJA

Za obveščanje o rezultatih testiranja poskrbi avtomatiziran sistem obveščanja v upravljanju NIJZ. Pacient je o prejemu rezultata obveščen preko SMS sporočila. Ko pacient odgovori, sistem preveri ujemanje podatkov, nato pa mu posreduje rezultat.

V primeru pozitivnega rezultata, vas bodo poklicali še iz vstopne točke ter vam dali dodatna navodila.

Zdravstveni dom Ivančna Gorica


To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki