Izpostavljamo

GLASOVANJE: Lavričeva koča na Gradišču v finalu akcije Naj planinska koča 2021

Ivančna Gorica, 28.07.2021


Izbor za naj planinska kočo v letošnjem letu, ki ga pripravljata spletni portal Siol.net skupaj s Planinsko zvezo Slovenijo, se je prevesil v drugo polovico. V prvem krogu glasovanja smo lahko izbrali med 154 planinskimi postojankami najboljšo deseterico, pet iz kategorije višje ležečih planinskih koč in pet iz kategorije lažje dostopnih koč. Ponosno lahko povemo, da je med letošnjimi finalisti spletne akcije tudi Lavričeva koča na Gradišču.
V finalnem krogu, ki se začenja z današnjim dnem in bo trajal do 3. septembra 2021, se seštevanje glasov začenja znova. Zmagali bosta koči, ki jima boste do takrat namenili največ vaših glasov. Glas za »našo« naj planinsko kočo v občini Ivančna Gorica lahko oddate na spodnji povezavi. Glasujete lahko vsak dan.

Glasujte: https://siol.net/sportal/naj-planinska-koca/finalistke-akcije-naj-planinska-koca-2021-557802?fbclid=IwAR1uOF4HkgVPTwWI0DhVBOX4EJ969TTkbobPf1l6GDu4b043XjgR9-InYvU

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki