Izpostavljamo

Številni prostovoljci so se pridružili akciji ozaveščanja pod sloganom »Za nami je čisto«

Ivančna Gorica, 31.03.2021


Številni prostovoljci so se minulo soboto pridružili občinski akciji ozaveščanja o čistem okolju, ki poteka pod sloganom »Za nami je čisto«. Žal neodgovorni posamezniki še vedno odmetavajo odpadke v naravo in tako so se prostovoljci pod okriljem Zveze športnih organizacij Ivančna Gorica in Občinske turistične zveze Ivančna Gorica udeležili uspešne očiščevalne akcije.
Športnim društvom in klubom so se pridružila tudi nekatera turistična društva in krajevne skupnosti. Ozaveščanju, da bo tudi v prihodnje za nami ostalo čisto, so se pridružili člani naslednjih organizacij: Avto moto društvo Šentvid pri Stični, Čebelarsko društvo Krka-Zagradec, Gorniški klub Limberk, Jamarski klub Krka, Kajak kanu klub Krka, Karate klub Ivančna Gorica, Košarkarski klub Ivančna Gorica, Krajevna skupnost Krka, Moto klub Fire Group, Nogometni klub Ivančna Gorica, Plesni klub Guapa, Prostovoljno gasilsko društvo Muljava, Rokometni klub SVIŠ Ivančna Gorica, Strelsko društvo Sonja Vesel Ivančna Gorica, Športno društvo Ambrus, Športno društvo mladih Krka, Športno društvo Krka, Športno društvo Stična, Športno društvo Temenica, Taekwondo klub Kang Ivančna Gorica, Turistično društvo Grča Lučarjev Kal, Turistično društvo Gradišče, Turistično društvo Krka, Turistično društvo Muljava in Turistično društvo Zagradec. Že pred dnevi so čistili v Krajevni skupnosti Dob pri Šentvidu in zagotovo še kdo.
ŠD Ambrus ŠD Ambrus
KK Ivančna Gorica KK Ivančna Gorica

RK SVIŠ Ivančna Gorica

RK SVIŠ Ivančna Gorica
Še vedno pa k sodelovanju vabljeni ostali občani, družine in prostovoljci, da v času sprehodov in drugih aktivnosti v naravi s pobiranjem odpadkov ob poti, prispevate k bolj čistemu okolju. Največ pa lahko k čistemu okolju vsak prispeva tako, da pločevink, plastenk in drugih odpadkov ne odmetava v naravo.

Vašo gesto odgovornosti ovekovečite s fotografijo in nas označite na občinskih družbenih omrežjih Facebook @ObčinaIvančnaGorica in Instagram: @obcinaivancnagorica, ali pa nam fotografijo pošljete kar po elektronski poti: gasper.stopar@ivancna-gorica.si. Mi pa vas bomo nagradili s simpatičnim promocijskim izdelkom občinske akcije ozaveščanja »Za nami je čisto«.

Preko akcije »Za nami je čisto« občanke in občane spodbujamo k vsakodnevni skrbi in varovanju našega okolja, zato želimo, da skrbimo za čisto okolje danes, jutri, skozi vse leto …
Gorniški klub Limberk

Gorniški klub Limberk
Karate klub Ivančna Gorica
Karate klub Ivančna Gorica
ŠD Stična Strelsko društvo Sonja Vesel

Taekwondoo klub Kang

Taekwondoo klub Kang
čiščenje v KS Krka čiščenje v KS Krka

čiščenje v KS Krka
čiščenje v KS Krka

Turistično društvo Muljava

Turistično društvo Muljava
Turistično društvo Muljava PGD Muljava

Turistično društvo Zagradec

Turistično društvo Zagradec

čiščenje v KS Dob

čiščenje v KS Dob


To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki