Izpostavljamo

Javni razpis za sofinanciranje letnega programa športa v občini Ivančna Gorica za leto 2021

Ivančna Gorica, 05.02.2021


Občina Ivančna Gorica objavlja Javni razpis za sofinanciranje Letnega programa športa v Občini Ivančna Gorica za leto 2021.

Rok za prijavo na razpis je do vključno 4. 3. 2021, na naslov: Občina Ivančna Gorica, Sokolska ulica 8, 1295 Ivančna Gorica. Prijava mora biti posredovana v zaprti ovojnici, z oznakama »NE ODPIRAJ – VLOGA« ter »JAVNI RAZPIS ZA LETNI PROGRAM ŠPORTA 2021«. Na hrbtni strani mora biti naveden naslov prijavitelja.

Vloge se lahko oddajo osebno v sprejemni pisarni Občine Ivančna Gorica ali priporočeno po pošti.

V času epidemije Covid-19 se namesto osebne oddaje vloge v sprejemni pisarni Občine, vloge oddajo v poštni nabiralnik Občine Ivančna Gorica na naslovu: Sokolska ulica 8, 1295 Ivančna Gorica.

Vlogo mora vlagatelj Občini Ivančna Gorica dostaviti do roka, ki je določen v prvem odstavku te točke, ne glede na način oddaje. V kolikor bo vloga poslana po pošti, jo mora Občina prejeti do vključno 4. 3. 2021.

Vsebina:
docxJavni razpis (.docx 30KB)
pdfOdlok (.pdf 1.6MB)
pdfNavodila razpisne dokumentacije (.pdf 575KB)
xlsxRazpisna dokumentacija - excel (.xlsx 166KB)
docxVzorec pogodbe (.docx 31KB)

Razpis je zaključen! To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki