Izpostavljamo

Podjetje Elvez nadaljuje dobro sodelovanje z Občino Ivančna Gorica

Ivančna Gorica, 15.01.2021


Podžupan Tomaž Smole in energetski manager dr. Simon Muhič sta se srečala z vodstvom podjetja Elvez d.o.o. iz Višnje Gore. Elvez je napredno proizvodno podjetje, specializirano za dobavo komponent za brizganje plastike, delov za metalizacijo in rešitev kabelskih snopov strankam po vsem svetu. Vsebine srečanja so bile Lokalni energetski koncept, Strategija razvoja občine 2020-2030 in pobuda podjetja Elvez o sodelovanju na področju trajnostnega delovanja.
Elvez v svojem dolgoročnem marketinškem planu predvideva precej vsebin na področju trajnostnega poslovanja, kjer je v ospredju trajnostni razvoj ter podpora in skladno sobivanje z lokalnim okoljem in družbo. Projekta občine Ivančna Gorica: blagovna znamka »Prijetno domače« in »Hiša Kranjske čebele« v Elvez-u ocenjujejo kot kakovosten potencial ožje in širše regije. Pobuda Elveza za partnersko sodelovanje na področju trajnostnega delovanja v lokalnem prostoru vsebuje tudi konkreten predlog projekta ekološkega električnega avtobusa znotraj destinacije Prijetno domače. Iz svojega izhodišča pri Hiši Kranjske čebele v Višnji Gori bi z rednimi in izrednimi linijami brezplačno povezoval vseh 11 ostalih krajevnih središč občine Ivančna Gorica.

Potencial sodelovanja Elvez vidi tudi na področju raziskav in razvoja tehnologij.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki