Izpostavljamo

V ponedeljek v Ivančni Gorici potrdili 12 novih okužb s Covid-19

Ivančna Gorica, 12.01.2021


Na območju Občine Ivančna Gorica se še naprej izvaja brezplačno množično testiranje s hitrimi antigenskimi testi za SARS-CoV-2. Po podatkih ZD Ivančna Gorica je bilo v ponedeljek, 11. januarja opravljenih 94 testov, od tega je bilo 12 oseb pozitivnih (12,8 odstotka).
V tem tednu se bo testiranje pri kulturnem domu v Ivančni Gorici izvajalo še v torek in četrtek, med 13. in 17. uro.

O nadaljnjih terminih bomo sproti obveščali.POMEMBNO OBVESTILO ZD IVANČNA GORICA!
Občani, ki kažejo simptome okužbe (povišana temperatura, kašelj, boleče grlo, nahod, …) naj na hitro testiranje NE HODIJO, ampak OSTANEJO DOMA IN POKLIČEJO OSEBNEGA ZDRAVNIKA, ki jih bo napotil na PCR testiranje na Covid-19.


Občina Ivančna Gorica poziva vse, naj se ljudje na testiranje odpravijo z avtomobilom kot pa peš in tako preprečijo morebitno širjenje okužbe zaradi stikov z drugimi osebami.

Občani morajo s sabo imeti osebni dokument in kartico zdravstvenega zavarovanja. Rezultat testa bo v nekaj urah posameznik prejel na SMS sporočilo in hkrati tudi navodilo, kako ravnati naprej.

Udeležence testiranja vljudno prosimo, da upoštevajo trenutno prometno signalizacijo in navodila redarske službe.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki