Izpostavljamo

Javni poziv za posredovanje predlogov za komisijo za sprejem otrok v Vrtec Ivančna Gorica

Ivančna Gorica, 12.01.2021


Komisija za mandatna vprašanja, volitve, imenovanja in priznanja poziva članice in člane občinskega sveta, politične stranke, svetniške skupine in zainteresirano javnost v občini Ivančna Gorica, da v skladu z 7. členom Pravilnikom o sprejemu otrok v vrtec (Uradni list RS, št. 26/2011 in 26/2014), podajo predloge za imenovanje:
- enega člana predstavnika ustanovitelja – Občine Ivančna Gorica v Komisijo za sprejem otrok v javni vzgojno-varstveni zavod Vrtec Ivančna Gorica.
Predloge posredujte na priloženem obrazcu s podpisano izjavo kandidata, ne glede na način vročanja, do vključno 18. 1. 2021 do 15. ure na naslov OBČINA IVANČNA GORICA, KMVI, Sokolska ulica 8, 1295 Ivančna Gorica, s pripisom »PREDLOGI ZA IMENOVANJE ENEGA ČLANA OBČINE IVANČNA GORICA V KOMISIJO ZA SPREJEM OTROK V VRTEC« ali elektronski naslov: obc.ivancna.gorica@siol.net.

Priloga:
pdfJavni poziv (.pdf 166KB)
docObrazec - soglasje kandidata (.doc 56KB)

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki