Izpostavljamo

V petek na množičnem testiranju delež pozitivnih 14,7-odstoten

Ivančna Gorica, 11.01.2021


V občini Ivančna Gorica se nadaljuje množično testiranje s hitrimi antigenskimi testi na okužbo z virusom SARS-CoV-2. Po podatkih Zdravstvenega doma Ivančna Gorica je bilo v petek, 8. januarja 2021, opravljenih 136 testov, od tega je bilo 20 pozitivnih (14,7-odstotka).
Brezplačno testiranje se bo izvajalo tudi v tem tednu na parkirišču pri Kulturnem domu v Ivančni Gorici in sicer v naslednjih terminih:
  • Ponedeljek, 11. 1. 2021, od 10. – 16. ure;
  • Torek, 12. 1. 2021, od 13. – 17. ure;
  • Četrtek, 14. 1. 2021, od 13 – 17. ure.


POMEMBNO OBVESTILO ZD IVANČNA GORICA!
Občani, ki kažejo simptome okužbe (povišana temperatura, kašelj, boleče grlo, nahod, …) naj na hitro testiranje NE HODIJO, ampak se ZGLASIJO pri svojemu osebnemu zdravniku, ki jih bo napotil na PCR testiranje na Covid-19.


Občina Ivančna Gorica poziva vse, naj se ljudje na testiranje odpravijo z avtomobilom kot pa peš in tako preprečijo morebitno širjenje okužbe zaradi stikov z drugimi osebami.

Občani morajo s sabo imeti osebni dokument in kartico zdravstvenega zavarovanja. Rezultat testa bo v nekaj urah posameznik prejel na SMS sporočilo in hkrati tudi navodilo, kako ravnati naprej.

Udeležence testiranja vljudno prosimo, da upoštevajo trenutno prometno signalizacijo in navodila redarske službe.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki