Izpostavljamo

Javni poziv za posredovanje predlogov za imenovanje enega člana predstavnika ustanovitelja v svet Mestne knjižnice Grosuplje

Ivančna Gorica, 22.10.2020


Komisija za mandatna vprašanja, volitve, imenovanja in priznanja poziva članice in člane občinskega sveta, svetniške skupine, politične stranke in zainteresirano javnost v občini Ivančna Gorica, da v skladu s 15. členom Odloka o ustanovitvi javnega zavoda Mestne knjižnice Grosuplje (Uradni list RS, št. 13/2004, 39/2007, 66/2008), podajo predloge za imenovanje:
- enega člana predstavnika ustanovitelja s področja dela javnega zavoda, financ in pravnih zadev v Svet Mestne knjižnice Grosuplje.
Predloge posredujte na priloženem obrazcu s podpisano izjavo kandidata, ne glede na vrsto prenosa pošiljke, do vključno 30. 10. 2020 do 13. ure na naslov OBČINA IVANČNA GORICA, KMVI, Sokolska ulica 8, 1295 Ivančna Gorica, s pripisom »PREDLOG ZA IMENOVANJE PREDSTAVNIKA USTANOVITELJA V SVET MESTNE KNJIŽNICE GROSUPLJE« ali na elektronski naslov: obc.ivancna.gorica@siol.net.

Priloga:
pdfJavni poziv (.pdf 173KB)
docObrazec - soglasje kandidata (.doc 56KB)

Poziv je zaključen!To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki