Izpostavljamo

FOTO: Na obisku v Hiši Ida

Ivančna Gorica, 10.09.2020


V občini Ivančna Gorica potekajo številne aktivnosti spodbujanja razvoja turizma. Z zavedanjem, da je potrebno lokalnim ponudnikom prisluhniti in njihovo ponudbo poznati iz prve roke, je župan Dušan Strnad, na povabilo Zavoda Prijetno domače in lastnikov zakoncev Gorišek, obiskal Hišo Ida.
Apartmaji Hiša Ida so s pridihom zgodovine in domačnosti uspešna zgodba, ki je dobila ime po mami Idi, vsi ostali apartmaji pa po njenih sestrah. Kot sta povedala lastnika, Branka in Gregor Gorišek, je gostom na voljo 6 apartmajev in prelepa lesena hiška na vrtu. Skupno imajo na voljo ležišč za 30 gostov. Vse enote so popolnoma opremljene, klimatizirane, z brezplačnim privatnim parkiriščem in brezplačnim internetom. Objekti so primerni za družine, pare ali poslovne goste. Urejeno posestvo ponuja gostom prelepe kotičke za uživanje na prostem ter velik vrt obdan z zelenjem in ovčkami za ogrado.
Župan si je ogledal njihovo izjemno ponudbo in prisluhnil načrtom ter velikemu trudu, katerega vlagajo v nadaljnji razvoj in kvaliteto ponudbe. Obisk so sklenili s ciljem, da se bodo vsi skupaj še naprej trudili za boljše pogoje ponudnikov in promocijo lepot naše občine.

Fotogalerija >>To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki