Izpostavljamo

Nogometno igrišče v Ivančni Gorici bo dobilo novo umetno travo

Ivančna Gorica, 16.07.2020


Na pomožnem nogometnem igrišču pri stadionu v Ivančni Gorici se je začela zamenjava umetne trave. Obstoječa trava je bila dotrajana in ni več zagotavljala varnih izvedb treningov in tekem selekcij Nogometnega kluba Ivančna Gorica. Dela so se začela konec junija in bodo predvidoma končana v mesecu avgustu.
Za zamenjavo umetne trave je bilo na podlagi javnega naročila izbrano izvajalsko podjetje Fit šport d.o.o. iz Slovenske Trojice. Pogodbena vrednost del znaša 214.355,10 EUR. Investicijo delno sofinancirata Nogometna zveza Slovenije v višini 40.000 EUR in Fundacija za šport v višini 36.183,00 EUR, razliko bo zagotovila Občina Ivančna Gorica.
V teh dneh je že izvedena demontaža umetne trave, vključno s polnilom gumi granulata in kremenčevega peska, pri čemer se je ohranila tamponska plast peska pod umetno travo. Sledi sanacija tamponske podlage, fina izravnava, utrjevanje in valjanje podlage, šele nato polaganje novejšega tipa umetne trave.


To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki