Izpostavljamo

Snemanje videospota Ansambla Saša Avsenika na Jurčičevi domačiji na Muljavi

Ivančna Gorica, 09.07.2020


V četrtkovih zgodnjih jutranjih urah je občino Ivančna Gorica obiskala zasedba narodno zabavnega Ansambla Saša Avsenika. Skupaj s produkcijo ekipo so na Jurčičevi domačiji na Muljavi posneli najnovejši videospot skladbe Čebelarska pesem. S člani ansambla se je srečal tudi župan Dušan Strnad.
Po besedah predstavnika ansambla Matica Plevela gre za skupni projekt Ansambla Saše Avsenika in Čebelarske zveze Slovenije (ČZS). Prvi del videospota so glasbeniki posneli na sedežu čebelarske zveze na Brdu pri Lukovici, drugi del pa so na priporočilo predsednika ČZS Boštjana Noča posneli pred rojstno hišo Josipa Jurčiča, ki je neposredno povezana s čebelarsko zgodbo naše občine in skladbo.
V glasbenem spotu, ki bo premierno predvajan v roku enega meseca, so sodelovali čebelar ČD Stična, Franc Bobnar, člani Kulturnega društva Josipa Jurčiča Muljava in konjar Rajko Sinjur iz Rogačeve kmetije. Za organizacijo je poskrbel Zavod Prijetno domače v sodelovanju s Turističnima društvoma Muljava in Krka.


To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki