Izpostavljamo

Nova brezplačna WIFI omrežja v Ivančni Gorici, Stični in Temenici

Ivančna Gorica, 09.07.2020


V sklopu postavljana novih točk brezžičnega in brezplačnega interneta po občini Ivančna Gorica, so v teh dneh »zaživele« nove dostopne točke omrežja WiFi4EU.
Od sedaj naprej se lahko poleg lokacij pri Kulturnem domu Ambrus, Gasilskem domu Dob, povežete na omrežje WiFi4EU še v Kulturnem domu Stična, parku pri Stiškem samostanu, v Temenici pri Podružnični šoli Temenica in od včeraj dalje tudi po celotni Sokolski ulici v Ivančni Gorici. Lokacije, kjer je mogoče dostopati do omrežja WiFi4EU so označene z nalepkami WiFi4EU, Sofinancira Evropska Unija.
Povezava v omrežje je preprosta. S svojimi mobilnimi napravami poiščite omrežja v vašem dometu. Izberite omrežje WiFi4Eu in se po potrditvi omrežja vanj vpišete s klikom. V naslednjih dneh se postavljajo nove dostopne točke pri otroškem igrišču v Ivančni Gorici, na Jurčičevi domačiji na Muljavi, športnem igrišču na Krki in v starem mestnem jedru Višnje Gore.


To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki