Izpostavljamo

VIDEO: Oddaja Dobro jutro na obisku v občini Ivančni Gorici

Ivančna Gorica, 22.06.2020


Pred dnevi je občino Ivančna Gorica obiskala snemalna ekipa RTVSLO, ki je v sklopu oddaje Dobro jutro pri nas posnela nekaj prizorov. V kolikor si oddaje niste premierno ogledali v petek, 19. junija, na prvem programu Televizije Slovenije, vam prilagamo posnetek oddaje na spodnji povezavi, kjer si lahko ogledate javljanja iz Višnje Gore, Muljave in Stične.
Prizore za oddajo Dobro jutro se je snemalo na treh lokacijah v občini. Prva je bila na vrsti Višnja Gora s pestrim prikazom dejavnosti na območju tega starodavnega mesteca. Na parkirišču pred čebelnjakom z vrtom medovitih rastlin so se predstavila različna društva in najmlajši, ki so prikazali čebelji ples. Snemanje oddaje se je nadaljevalo na dvorišču Cistercijanskega samostana Stična, kjer se je predstavilo kulinarično ponudbo samostana, Muzej krščanstva na Slovenskem in zeliščno lekarno patra Simona Ašiča. Sklepni del snemanja za oddajo Dobro jutro je potekalo na Jurčičevi domačiji na Muljavi. Predstavljen je bil bogat društven utrip muljavskih društev, zbrane pa sta pozdravila tudi pisatelj Josip Jurčič in župan občine Ivančna Gorica Dušan Strnad.

Ob tej priložnosti se za sodelovanje zahvaljujemo TD Muljava, Kulturno društvo Josipa Jurčiča Muljava, TD Krka, Muzej krščanstva na Slovenskem, Cistercijanska opatija Stična, Zeliščna lekarna patra Simona Ašiča, TD Višnja Gora, Osnovna šola Stična, TD Polževo, ČD Stična, Društvo upokojencev Višnja Gora, DPŽ Ivanjščice, Kulturno športno društvo Dob – Papirčkarice, Društvo prijateljev konj Višnja Gora, Mestno kopališče Višnja Gora in Vrtec Polžek.

Vabljeni k ogledu oddaje!

Povezava do oddaje >>To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki