Izpostavljamo

GLASOVANJE: Lavričeva koča na Gradišču v izboru za naj planinsko kočo leta 2020

Ivančna Gorica, 02.06.2020


Spletni portal Siol.net je v sodelovanju s Planinsko zvezo Slovenije začel glasovanje za Naj planinsko kočo in Naj visokogorsko planinsko kočo. Pri glasovanju lahko izbirate med 156 kočami, 29 visokogorskimi planinskimi postojankami in 128 planinskimi kočami. V izboru za naj planinsko kočo 2020 se tudi letos poteguje naša Lavričeva koča na Gradišču nad Šentvidom in Stično. Zanjo lahko oddate glas na spodnji povezavi.
Prvi krog glasovanja se je začel 1. junija in traja do 27. julija, drugi pa med 28. julijem in 3. septembrom. Kot pojasnjujejo organizatorji bo vanj bo uvrščenih deset finalistk iz prvega kroga, ki bodo prejele največ glasov, pet koč iz kategorije naj planinska koča in pet koč iz kategorije naj visokogorska planinska koča. Zmagali bosta koči, ki bosta v svoji kategoriji dobili največ vaših glasov in ki bosta po mnenju strokovne komisije izpolnjevali vse ustrezne kriterije. Med izborom bodo ob sredah tedenska žrebanja, v katerih bodo nagrajencem podelili praktične planinske nagrade.
Glas Lavričevi koči na Gradišču lahko oddate na spletni strani https://siol.net/sportal/naj-planinska-koca/naj-koca-2020-katera-planinska-postojanka-vam-je-najljubsa-526678, kjer izpolnite obrazec in oddate glas.

foto: arhiv občine Ivančna Gorica in Hiša Ida

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki